Anna Åberg

Styrelseordförande och VD i Good Heart Company

Anna Åberg, en av delägarna och grundarna av GoodheartMin roll i Good Heart:

- Som styrelseordförande ansvarar jag för de strategiska och visionära dialogerna och besluten. Jag leder Good Heart till visionen att ha bidragit till en positiv samhällsförändring genom värden som förändrar världen.

Som VD leder jag ledningsgruppen genom delegering av uppgifter som skapas gemensamt; drift, ledning, styrelse. Jag konkretiserar och verkställer, tillsammans med drift och ledning, visionerna och målen för Good Heart. Gör avslut på större affärer eller där alla som gör affärer behöver stöd.

Om mig som delägare:

- Jag drömmer om en värld där alla människor litar till sina förmågor, gör det de vill göra och lever det liv de vill leva. Jag är inte politiker, tycker att det tar för lång tid att genomföra förändringar, jag är entreprenör. Som entreprenör med förmånen att få leda egna verksamheter är jag fri att genomföra förändringar snabbt och bygga de organisationer och företagskulturer som tror på och ger stöd till tilliten till den egna förmågan.

Min största drivkraft är att sprida värden som förändrar världen för att bidra till en positiv samhällsförändring. Jag tog initiativet till att grunda Good Heart Company för att bidra till ett humanare samhälle.

Arbetslivserfarenhet

Jag har arbetat som projektledare och chef sedan 1985 inom kultur, kläder, design, IT och coachning. Jag har varit med och grundat I do, Shift Education, Leia Accelerator, Coachadventure och Goodheart. Jag har även utvecklat ledarskaprsprogrammet Ultimate Leadership och varit mentor både i Volvos mentorprogram för kvinnor och i Alims och Nyföretagarcentrums program för nyföretagare. Jag har drivit egna företag sedan 1986.

Mer om Anna Åberg på LinkedIn

Utbildningar

Grundutbildning Fil kand inom kultur, med påbyggnad av psykologi, sociologi, socialpsykologi och ett antal ledarskapsutbildningar.

Coachning

Här kan du läsa mer om Anna Åberg som coach.

Hitta oss på Facebook